Skip to main content

Stap binnen in een wereld waar het verleden, heden en toekomst naadloos samenkomen. “Back to the…” is een betoverende dansvoorstelling op 11 mei die je meeneemt op een reis door de eeuwen, waar dans de taal is waarmee we de geschiedenis en de toekomst verkennen.

In “Back to the…” worden de dansers meesterlijke tijdreizigers, wervelend door de jaren en de culturen heen. Met adembenemende choreografieën brengen ze ons terug naar het tijdperk van de charleston, de betoverende jaren ’60, en laten ze ons zelfs een glimp opvangen van de dansen van de toekomst. Elke beweging, elke sprong, elke uitdrukking vertelt een verhaal over de tijden die zijn verstreken en de tijden die nog moeten komen.

Laat je zintuigen overweldigen door een opwindende mix van muziek, licht en kostuums die de sfeer van elke tijdperk weergeven. Je zult meegenomen worden op een emotionele rollercoaster terwijl je de vreugde, passie en zelfs het drama van de menselijke geschiedenis ervaart, allemaal uitgedrukt in de universele taal van dans.

Mis deze unieke gelegenheid niet om met ons mee te reizen door de tijd. Kom en beleef “Back to the…” en ontdek dat dans de sleutel is tot het ontrafelen van de geheimen van het verleden en de belofte van de toekomst.

Koop nu je kaartjes en bereid je voor op een danservaring die je verbeelding en hart zal aanspreken, want de tijd wacht op niemand, en de dans is eeuwig.

Koop je tickets