Skip to main content

Over ons

Leer ons kennen!

Beste bezoeker

Studio L’arte zet graag voor jullie haar beste beentje voor. Voor ons is het heel belangrijk dat onze dansschool en vakantiekampen een plek zijn voor jong en oud waar iedereen tot rust en ontspanning kan komen. Grenzen verleggen en vriendschappen sluiten, dat is ons motto.

Het volledige team van Studio L’arte, zowel in afdeling Sleidinge als in afdeling Gavere, staat te springen om jullie te verwelkomen!

Want jullie vrije tijd net dat tikkeltje leuker maken, dat is ons doel.

Ontdek hier ons aanbod.

Dansschool Kampen

TINE

Ik ben Tine en dans sinds mijn 9 jaar een mix aan verschillende dansstijlen waaronder ballet, jazz en hedendaags. Ik danste in het verleden al in videoclips, op festivals, in hedendaagse dansproducties,… Ik ben zelf als danser nu nog actief bij Cie J’art.

Ik geef al een aantal jaren les waarbij ik het beste uit elke leerling probeer te halen. Sinds 2021 heb ik mijn masterdiploma in de lichamelijke opvoeding gehaald waarbij ik ook het diploma verkreeg voor instructeur B jazzdans. Deze opleiding gaf me de mogelijkheid om mijn danslessen kwalitatiever aan te pakken.

Door een combinatie van hard werken en plezier leer ik elke leerling zijn danstalent ontplooien.
In 2020 richtte ik samen met Laura Studio L’arte op tot ik in 2023 het volledige roer overnam. Bij Studio L’arte willen wij instaan voor kwalitatieve themakampen en danslessen.

Missie en visie

Studio L’arte BV wil naast het aanbieden van kwalitatieve themakampen en danslessen zijn steentje bijdragen aan de groei van elk individu. Wij maken graag ruimte voor het stimuleren van zelfontplooiing en zelfliefde. Dit zijn voor ons heel belangrijke voorwaarden voor geluk. Jezelf graag zien geeft je de sleutel tot prachtige vriendschappen en het verrijken van je talenten. Door onze zachte en persoonlijke aanpak tonen wij dat iedereen zichzelf mag zijn. Wij hopen hierbij dat al onze leden, kinderen en volwassenen, zich vrij voelen om te kunnen groeien.

Bodypositivity, mildheid, respect en interesse voor verschillende meningen typeren ons en geven ons de mogelijkheid om een gezellig en warm gevoel te weven doorheen onze studio.

Wij verwelkomen je graag met een welgemeende glimlach en staan klaar om jou te begeleiden naar jouw persoonlijke doelen.

Contacteer ons

Hoe kunnen we helpen?

Wij staan ter beschikking
+32 (0)4 70 52 80 05
info@studiolarte.be
Opperweg 8, 9890 Gavere
Eeksken 13, 9940 Evergem