Skip to main content

DANSSTUDIO

Bekijk hier ons aanbod

Ballet Fusion

Tijdens ballet fusion werken we aan de basisstenen van het klassieke ballet maar we steken het in een nieuw jasje. Zo leren we technieken op moderne muziek, kiezen we voor toegankelijke bewegingen en gaan we heel dansant te werk.

Jazz

Deze stijl vloeit voort uit het klassiek ballet maar heeft lossere bewegingen. Je maakt tijdens de lessen kennis met verschillende jazztechnieken zoals isolatie, kicks, turn,... Een aantal pioniers in de jazzdans zijn onder andere Lester Horton, Alvin Ailey, Katherine Dunham,...

Clipdance

Deze stijl is heel energiek en bevat vaak elementen uit de hiphop en streetdance. Strakke en vloeiende bewegingen wisselen elkaar af, waardoor de choreo's heel gevarieerd zijn. Bovendien worden de choreo's gecombineerd met een flinke dosis fun wat van deze les een “must” maakt voor de liefhebbers van dans en videoclips.

Dance Work-Out

Maak van sporten een feest en neem deel aan onze dance work-outs. Op een dansante manier verbeteren we onze conditie en ons geheugen. We werken met een vaste choreografie voor tien weken. Plezier staat hier centraal. Wij bieden deze dance work-out aan voor volwassenen.

Hedendaags

Hedendaagse dans is een stijl zonder vaststaand bewegingspatroon. Kenmerkend voor hedendaags is grondwerk, natuurlijke bewegingen en explosiviteit.

High Heels

Bij de lessen high heels boosten we je zelfvertrouwen en halen we je meest vrouwelijke zelf naar boven. Hakken mogen zeker gedragen worden maar zijn geen must.

Musical

Musical is een vorm van theater die muziek, liedjes, gesproken dialogen en dans combineert. We bieden musical aan voor kinderen van de lagere school.

Kleuterdans

Tijdens kleuterdans wordt de kleuter gestimuleerd om zijn bewegingsmogelijkheden te ontwikkelen en te ontplooien op een leuke, fantasierijke manier. Fantasie, expressie, creativiteit, concentratie en heel veel plezier spelen hier een belangrijke rol.

Breakdance

Breakdance is een straat dansstijl waarin verschillende moves zijn ontwikkeld. Zo zal je footwork, toprock en powermoves leren kennen. Wij bieden breakdance aan voor kinderen van de lagere school.

Hiphop

Hiphop verwijst naar straatdansstijlen die voornamelijk worden uitgevoerd op hiphopmuziek. Het is een vrije stijl die veel mogelijkheden biedt tot eigenheid. Wij bieden hiphop aan vanaf de lagere school tot het middelbaar

Urban

Is de verzamelnaam voor alle dansstijlen die op straat zijn ontstaan. Hiphop, house, funk,…
In de lessen zal je kennis maken met verschillende dansstijlen in het urban landschap. Wij bieden urban aan voor kinderen in het middelbaar.

Tiktok Dance

Wil jij ook mee zijn met de allernieuwste tiktok dansjes? Leer in deze lessen alle nieuwste hypes op tiktok. Deze les wordt aangeboden voor kinderen uit de lagere school tot het derde middelbaar.

Zumba

Wil jij graag een work-out doen gebaseerd op latijns-amerikaanse dansen zoals salsa, merengue,… dan is zumba zeker iets voor jou.
Deze lessen worden aangeboden voor volwassenen.

Showteam

In het showteam kom je na een selectie. Met het showteam doen we extra optredens op locatie, maken we YouTube opnames,...

Contacteer ons

Hoe kunnen we helpen?

Wij staan ter beschikking
+32 (0)4 70 52 80 05
info@studiolarte.be
Opperweg 8, 9890 Gavere
Eeksken 13, 9940 Evergem