Skip to main content

DANSSTUDIO

Bekijk hier ons aanbod

Klassiek Ballet

Tijdens de balletlessen werken we aan techniek, kracht, flexibiliteit, evenwicht, discipline en een goede lichaamshouding. We leren de correcte posities, benamingen en bouwen hier op verder. Ballet stimuleert het concentratievermogen en ontwikkelt het gevoel voor maat en frasering in de muziek. Wij bieden klassiek ballet aan van kleuters tot volwassenen.

Modern Jazz

Tijdens de balletlessen werken we aan techniek, kracht, flexibiliteit, evenwicht, descipline en een goede lichaamshouding. We leren de correcte posities, benamingen en bouwen hier op verder. Ballet stimuleert het concentratievermogen en ontwikkelt het gevoel voor maat en frasering in de muziek. Wij bieden klassiek ballet aan van kleuters tot volwassenen.
Je maakt tijdens de lessen kennis met vloerwerk en leert op een natuurlijke manier te bewegen vanuit impulsen. Net als bij ballet zijn techniek en muzikaliteit hier heel belangrijk.

Wij bieden modern jazz aan van kleuters tot volwassenen.

Clipdance

Deze stijl is heel energiek en bevat vaak elementen uit de hiphop en streetdance. Strakke en vloeiende bewegingen wisselen elkaar af, waardoor de choreo's heel gevarieerd zijn. Bovendien worden de choreo's gecombineerd met een flinke dosis fun wat van deze les een “must” maakt voor de liefhebbers van dans en videoclips.

Dance Work-Out

Maak van sporten een feest en neem deel aan onze dance work-outs. Op een dansante manier verbeteren we onze conditie en ons geheugen. We werken met een vaste choreografie voor tien weken. Plezier staat hier centraal. Wij bieden deze dance work-out aan voor volwassenen.

Hedendaags

Hedendaagse dans is een stijl zonder vaststaand bewegingspatroon. Kenmerkend voor hedendaags is grondwerk, natuurlijke bewegingen en explosiviteit. Wij bieden hedendaagse dans aan van de lagere school tot het middelbaar.

Boudoir Dance

Heb je je al altijd eens van je meest vrouwelijke kant willen laten zien in de dansles? Dan is deze boudoir dance zeker en vast iets voor jou.
Leer in deze lessen je zelfvertrouwen en vrouwelijkheid naar boven te halen. Deze lessen worden aangeboden voor volwassenen.

Musical

Musical is een vorm van theater die muziek, liedjes, gesproken dialogen en dans combineert. We bieden musical aan voor kinderen van de lagere school.

Kleuterdans

Tijdens kleuterdans wordt de kleuter gestimuleerd om zijn bewegingsmogelijkheden te ontwikkelen en te ontplooien op een leuke, fantasierijke manier. Fantasie, expressie, creativiteit, concentratie en heel veel plezier spelen hier een belangrijke rol.

BBB

Tijdens de BBB lessen stimuleren we de spierversterking van de buik, billen en benen. We werken aan de flexibiliteit van ons lichaam en conditie. Wij bieden BBB aan voor volwassenen.

Hiphop

Hiphop verwijst naar straatdansstijlen die voornamelijk worden uitgevoerd op hiphopmuziek. Het is een vrije stijl die veel mogelijkheden biedt tot eigenheid. Wij bieden hiphop aan vanaf de lagere school tot het middelbaar

Urban

Is de verzamelnaam voor alle dansstijlen die op straat zijn ontstaan. Hiphop, house, funk,…
In de lessen zal je kennis maken met verschillende dansstijlen in het urban landschap. Wij bieden urban aan voor kinderen in het middelbaar.

Work-out 60-plus

Met stap en spierversterkende oefeningen blijf je met deze work-out in conditie. Bewegen heeft een positieve invloed op je bloeddoorstroming, lenigheid en soepelheid van je spieren en gewrichten. Een ideale les voor de gezondheid, zowel fysiek als mentaal. We creëren een fijne sfeer en er is veel ruimte om nieuwe mensen te leren kennen. We bieden deze work-out aan voor 60 plussers.

G-dans

G - dans is de overkoepelende term voor dansen voor mensen met een beperking. Wij specificeren ons op kinderen, adolescenten en volwassenen met een verstandelijke beperking. Het hoofddoel tijdens deze les is plezier beleven. We maken kennis met verschillende soorten muziek, leren bewegen op ritme en gevoel en betrekken hierbij onze emoties. Het exploreren van onze individuele mogelijkheden staat centraal, we bouwen aan een sterk zelfvertrouwen en maken van elke les een groot feest.

Breakdance

Breakdance is een straat dansstijl waarin verschillende moves zijn ontwikkeld. Zo zal je footwork, toprock en powermoves leren kennen. Wij bieden breakdance aan voor kinderen van de lagere school.

Yoga

Yoga gaat om het verbinden van lichaam en geest. Yoga geeft je een betere lichaamshouding, zorgt voor ontspanning, vergroot je flexibiliteit, versterkt je spieren, verbetert je focus en helpt je sneller in slaap vallen. Wij bieden yoga aan voor kinderen.

Tiktok Dance

Wil jij ook mee zijn met de allernieuwste tiktok dansjes? Leer in deze lessen alle nieuwste hypes op tiktok. Deze les wordt aangeboden voor kinderen uit de lagere school tot het derde middelbaar.

Zumba

Wil jij graag een work-out doen gebaseerd op latijns-amerikaanse dansen zoals salsa, merengue,… dan is zumba zeker iets voor jou.
Deze lessen worden aangeboden voor volwassenen.

Contacteer ons

Hoe kunnen we helpen?

Wij staan ter beschikking
+32 (0)4 70 52 80 05
info@studiolarte.be
Opperweg 8, 9890 Gavere
Eeksken 13, 9940 Evergem