Skip to main content

LERAREN

Caycé Knox

Ik ben Caycé, met mijn Zuid-Afrikaanse roots verhuisde ik als kind naar België met mijn familie. Op de leeftijd van 3,5 begon ik met ballet. Maar al snel kreeg ik interesse in andere stijlen zoals moderne dans, jazz, spaanse dans, clipdance, tapdans, funk en streetdance.
In 2009 werd ik geselecteerd om op te treden in de show “Tap Tonight” in Brussel en Parijs o.l.v. Grégoire Vandersmissen. Ik volgde ook workshops bij o.a. Lane Alexander, Guillem Alonso, Philippe Roux. Naast het tapdansen geef ik ook nog hiphop. Ik nam deel aan verschillende wedstrijden en volgde al verschillende workshops.

Jelle Thorez

Ik ben Jelle, een all round danser die al vanaf zijn 7 jaar in de danswereld aanwezig is. Ik ben afgestudeerd aan de Fontys Dans academie in Nederland waar ik de opleiding Urban/Contemporary uitvoerend heb gestudeerd. Verder zat ik ook in de compagnie van Isabelle Beernaert en danste ik mee in de voorstellingen "Red, Yellow & Blue” en “Unforgettable”. Ik ben ook al verschillende jaren een danser op de mainstage van Tomorrowland en ik was te zien als danser in verschillende televisieprogramma’s zoals “The voice van vlaanderen”, “the voice kids”, “Eurosong”, “K2 zoekt K3”,… Momenteel ben ik actief in de commerciële danswereld en heb ik onder andere al gedanst voor grote merken zoals: BMW, Telenet, Ketnet, Desperados, Kipling, studio100 en nike.

Laura Andries

Ik ben Laura Andries. Ik werk voltijds in het buitengewoon onderwijs op de Vinderij in Lokeren en werk samen met kinderen met autisme.

Sinds mijn 3 jaar heb ik de dansmicrobe te pakken. Het werd mijn grootste passie. Ik volgde lessen in verschillende stijlen zoals hiphop, ballet, modern, jazz, tapdans, pointes, streetdance, ... Ik startte dus all around, maar de laatste jaren heb ik mij meer toegespitst op Modern Jazz. Zelf dans ik nog actief en school ik mij bij via verschillende workshops en dansstages in binnen- en buitenland. Sinds mijn 14de geef ik recreatieve danslessen en startte ik in 2018 als coach van drie wedstrijdteams Modern Jazz. Door hard te werken en veel plezier te maken wil ik elke danser laten schitteren.

Ine Van Durme

Ik ben Ine en op vijfjarige leeftijd verloor ik mijn hart aan klassiek ballet. De liefde voor ballet breidde doorheen de jaren verder uit naar jazz en modern. Naast oneindig dansplezier, speelde dans een onmiskenbare rol in mijn zelfontplooiing. Sinds enkele jaren geef ik deze passie dan ook met veel enthousiasme door.

Naast danser ben ik ondersteuner binnen het lager onderwijs. Vanuit deze functie en mijn vooropleiding tot orthopedagoog hecht ik een groot belang aan het creëren van een omgeving waar ieder kind welkom is, kan groeien en stralen. Ook in de danszaal staan deze waarden centraal. Laten we samen al dansend door het jaar gaan!

Laura Oosterlinck

Ik ben Laura en ben een positief en enthousiast persoon. Ik bekijk met plezier het leven door een roze bril. Als kind startte ik met dansen en besefte al snel dat dit meer was dan alleen bewegen. Dans is voor mij emotie, expressie en puur geluk.
Door mijn opleiding jeugd- en gehandicaptenzorg en mijn opleiding kleuteronderwijs kreeg ik verschillende tools mee om mijn danslessen toegankelijk te maken voor iedereen.

Romy Meiresonne

Ik ben Romy en behaalde mijn secundair diploma aan het kunstencentrum Muda te Evergem. Naast de theorievakken ben ik getraind in de stijlen hedendaags, floorwork, jazz,... Ik studeerde aan de Codarts Hogeschool voor de kunsten waar ik de docentenopleiding volgde. Ik deed al ervaring op als dansdocent bij dansgroep Motion, ballet- en dansstudio Schiedam en Vlaardingen, Auris College Rotterdam en Dansschool Movimento.

Naast doceren ben ik ook vaak terug te vinden op een podium als uitvoerend danser.

Tine T'Jampens

Ik ben Tine en dans sinds mijn 9 jaar een mix aan verschillende dansstijlen waaronder ballet, jazz en hedendaags. Ik danste in het verleden al in videoclips, op festivals, in hedendaagse dansproducties,... Ik ben zelf als danser nu nog actief bij Cie J'art.

Ik geef al een aantal jaren les waarbij ik het beste uit elke leerling probeer te halen. Sinds 2021 heb ik mijn masterdiploma in de lichamelijke opvoeding gehaald waarbij ik ook het diploma verkreeg voor instructeur B jazzdans. Deze opleiding gaf me de mogelijkheid om mijn danslessen kwalitatiever aan te pakken. Door een combinatie van hard werken en plezier leer ik elke leerling zijn danstalent ontplooien.
In 2020 richtte ik samen met Laura Studio L'arte op, in 2023 nam ik het roer van Studio L'arte volledig op mij. Bij Studio L'arte willen wij instaan voor kwalitatieve themakampen en danslessen.

Contacteer ons

Hoe kunnen we helpen?

Wij staan ter beschikking
+32 (0)4 70 52 80 05
info@studiolarte.be
Opperweg 8, 9890 Gavere
Eeksken 13, 9940 Evergem