Skip to main content

Afhalen Basisschool Eeksken

Beste ouder/voogd

Wij krijgen dit jaar voor heel veel lessen de vraag of we de kinderen willen afhalen van de basisschool. Wij zijn in ons eerste dansjaar gestart met dit te doen voor 1 les echter zou dit dit jaar uitgebreid moeten worden tot 7 lessen. Jammer genoeg is 7 keer voor ons niet mogelijk, onze belangrijkste taak draait natuurlijk nog altijd om kwalitatieve danslessen te verzorgen.

Echter snappen we uiteraard dat het voor jullie als ouder soms niet mogelijk is om de kinderen zelf te brengen daarom reiken we dit jaar volgende oplossing aan. Wij zullen de mogelijkheid bieden dat de kinderen worden afgehaald op 1 tijdstip.

Maandag: 16u50

Dinsdag: 15u45

Donderdag: 16u15

Vrijdag: 16u

Als jouw zoon of dochter bijvoorbeeld dinsdag musical les heeft om 17u zal jouw zoon of dochter afgehaald worden om 15u45 en bieden wij de mogelijkheid om in de wachttijd huiswerk te maken. Wij proberen ervoor te zorgen dat er altijd een extra begeleider (iemand die niet bezig is met lesgeven) aanwezig zal zijn echter kunnen wij dit niet altijd garanderen. Uiteraard kunnen de kinderen met dringende zaken terecht bij de lesgever maar wij gaan er van uit dat de kinderen zelfstandig hun huiswerk kunnen maken.

Het is voor ons NIET mogelijk om de kinderen terug te brengen naar de opvang. Of dit mogelijk is kan nagegaan worden bij de opvang zelf echter zal dit door hen week per week moeten bekeken worden.

Om dit allemaal mogelijk te kunnen maken zullen wij vanaf dit jaar een forfaitair bedrag per kind vragen van 12 euro per semester. Hierbij maakt het niet uit hoeveel keer per week ze dan van dit systeem gebruik maken.

! LET OP ! wij geven de namen die meegaan door aan de opvang maar laat dit zeker ook zelf weten aan de opvang dat je als ouder de toestemming hiervoor geeft.

Via de link/QR-code kom je in de WhatsApp groep terecht waar er eventuele extra info of afwezigheden vermeld kunnen worden.

Link WhatsApp Groep